Eeva Itkonen, kätilö ja terveydenhoitaja


Eeva Itkonen, kätilö ja terveydenhoitaja

Olen Eeva Itkonen, kätilö, terveydenhoitaja, sertifioitu doula, yrittäjä ja yhteiskuntapolitiikan jatko-opiskelija. Olen myös sertifioitu Spinning Babies® -synnytysvalmentaja. Tällä hetkellä olen vauvan kanssa kotona, ja menossa mukana myös kolme isompaa lasta iältään 3-14 vuotta.


Kätilökulma on ensimmäinen oma tilani. Tavoitteenani on tarjota tila perheiden parissa työskenteleville ammattilaisille ja järjestöille, jotta vanhempien olisi helppo löytää tarvitsemansa palvelut. Kätilökulman yrittäjät työskentelevät itsenäisesti. Itsekin olen toiminut yksinyrittäjänä Helsingissä vuodesta 2014, ja omalla panoksellani haluan helpottaa muiden työtä tarjoamalla monenlaiseen käyttöön toimivan tilan. Tila soveltuu myös pienten ryhmien kokoontumiseen.

Ohjaan synnytysvalmennuksia henkilökohtaisesti ja pienryhmässä sekä synnytyskeskusteluja synnytyskokemuksesta. Minulta saa myös Tens-laitteen vuokralle synnytykseen. Kätilötyölle haluan aina raivata aikaa, vaikka elämässä kulkee rinnalla paljon muutakin!

Keväällä 2024 palaan tekemään osa-aikaisesti väitöskirjaani. Opetan myös sivutoimisesti yhteiskuntapolitiikkaa avoimessa yliopistossa.

Minua kiinnostaa ammatillisesti ja henkilökohtaisesti etenkin kaikki se elämässä, joka ei mene niin kuin on toivonut ja suunnitellut, tai joka haastaa olemassaolevia normeja.

Löydät minusta lisätietoja seuraavista kanavista:

Nettisivut https://www.jaga.fi

Instagram: @katiloeevaitkonen

Facebook: @katiloeevaitkonen

Hinnasto

Katso https://www.jaga.fi/hinnasto