Noora Putkonen, osteopaatti


Noora Putkonen, osteopaatti

Hei, olen Noora Putkonen, Valviran laillistama osteopaatti ja filosofian tohtori. Olen yhden lapsen äiti ja innostuin jo raskausaikana sen erityisyydestä, kehon muutoksista ja valmistautumisesta vauvan syntymään niin fyysisesti kuin henkisesti. Osteopaattina olenkin jatkokouluttautunut raskausajan osteopaattiseen hoitoon, embryologiaan (sikiönkehitykseen), biodynaamiseen osteopatiaan sekä vauvojen ja lasten hoitoon. Hoitotyylini on kokonaisvaltaista, kehoa kuuntelevaa ja lempeää.

Tuen mielelläni asiakkaita raskausaikana, jolloin kehossa tapahtuu nopeasti muutoksia. Jännitteet kehossa voivat joskus aiheuttaa kipuja, joskus vauvan tila mahassa ei ole optimaalinen ja vauva saattaa asettua perätilaan. Raskausaikana osteopatia auttaa rentoutumisessa, kiputiloissa ja myös tukee tulevaa synnytystä vapauttamalla jännitteitä erityisesti lantion alueella. Tämä voi auttaa vauvan asettumista optimaalisemmin ja helpottaa tulevaa synnytystä.

Vauvalle raskausaika ja syntymä ovat isoja fyysisiä kokemuksia ja ajoittain vauva tarvitsee tukea jännitteiden vapautumiseen. Osteopatiasta on apua esimerkiksi vatsavaivoissa, suun ja pään alueen jännitteissä, kireän kielijänteen operaation jälkeen, vinokalloisuuden, kierokaulaisuuden ja monien muiden vaivojen kanssa.

Hinnasto

 Aikuisten osteopatia 78 €

Lasten osteopatia 68 €

Yhteystiedot

Nettisivut: https://www.osteopaattinoora.fi/

Instagram: @osteopaatti_noora

Puh. 041 5189499

Sähköposti: osteopaattinooraputkonen@gmail.com 

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 12 h ennen aikaa. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista ja peruuttamatta jätetyistä ajoista peritään hoidon hinta.

Peruutuksen voit tehdä sähköisessä ajanvarauksessa tai suoraan Nooralle.